Euroleague: Δεύτερος Έλληνας στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Πρίντεζης

Euroleague: Δεύτερος Έλληνας στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Πρίντεζης

Μέλος της καλύτερης ομάδας της Euroleague για την δεκαετία 2010-2020 ψηφίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ είχε προηγηθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης

PRINTEZIS
Ο 35χρονος φόργουορντ επιβραβεύτηκε για τους δύο τίτλους (2012, 2013) και τις παρουσίες σε δύο ακόμη τελικούς (2015, 2017) που είχε με τον Ολυμπιακό.

2010-20 All-Decade Team: Georgios Printezis


«Αν κάποιος μου έλεγε πριν λίγα χρόνια ότι θα ήμουν μέλος της καλύτερης πεντάδας, μάλλον θα του έλεγα πως είναι τρελός. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποφεύγω σε όλες τις συνεντεύξεις μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος, αλλά χαίρομαι περισσότερο για όσα πετύχαμε με την ομάδα μου. Κατακτήσαμε δύο μεγάλους τίτλους, δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και πήγαμε άλλες δύο φορές στο Final Four. Η χαρά του κόσμου είναι κάτι που μου δίνει δύναμη και ενέργεια. Όσο μεγαλώνω κοιτάζω περισσότερο να κερδίζει η ομάδα μου, να απολαμβάνω το παιχνίδι και να βοηθώ για να κερδίζουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Το 2012 κανένας δεν μας περίμενε και όλοι νόμιζαν πως θα μας κερδίσουν εύκολα. Το 2013 όλοι ήξεραν ότι ήμασταν επικίνδυνοι και μας περίμεναν, αλλά είχαμε καλή χημεία, παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση και κερδίσαμε ξανά τον τίτλο».

Ο Πρίντεζης είναι ο δεύτερος Έλληνας στην κορυφαία ομάδα μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ όλα δείχνουν πως στους εκλεκτούς θα είναι και ο Βασίλης Σπανούλης. Πέραν των δύο Ελλήνων, έχουν ήδη ανακοινωθεί ως μέλητης κορυφαίας ομάδας οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Κάιλ Χάινς, Λούκα Ντόντσιτς και Μίλος Τεόντοσιτς.


Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστρέφει στη δράση στις 9 Μαΐου η Bundesliga

Σε πρώτο πλάνο ο Μπούα στον Ολυμπιακό

Σοκ στη Ρωσία! Πέθανε 22χρονος ποδοσφαιριστής ενώ έκανε τζόκινγκ στο σπίτι του!

Προσφέρει τριετία στον Βράνιες η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης