Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Επιστρέφει στις 9 Μαΐου η Bundesliga
Με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών της Κυβέρνησης και αναμένοντας την απάντηση του Υπουργείου Υγείας, η Bundesliga θα γίνει το πρώτο πρωτάθλημα που θα παίξει ξανά μπάλα μετά την αναβολή που είχε προκύψει από τις αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού
Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος έχει θεσπιστεί πλάνο με το οποίο το πρωτάθλημα κάνει ξανά σέντρα στις 9 Μαΐου, εννοείται δίχως κόσμο στις εξέδρες για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Οι ομάδες της Bundesliga εδώ και λίγες ημέρες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, τις οποίες πραγματοποιούν με αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας και φαίνεται ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα μπουν ξανά στο γήπεδο.
Η πλειοψηφία των μελών της Κυβέρνησης φαίνεται πως έχει δώσει το ok, ωστόσο, το πλάνο θα πρέπει να πάρει την έγκριση και του Υπουργείου Υγείας για να γίνει 100% σίγουρη η ημερομηνία επανέναρξης και ν' ανακοινωθεί επίσημα.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»