Σοκ στη Ρωσία! Πέθανε 22χρονος ποδοσφαιριστής ενώ έκανε τζόκινγκ στο σπίτι του!

Σοκ στη Ρωσία! Πέθανε 22χρονος ποδοσφαιριστής ενώ έκανε τζόκινγκ στο σπίτι του!

Ο Ινοκέντι Σαμοκάλοβ της Καζάνκα, θυγατρική της Λοκομοτίβ Μόσχας, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης - Ο άτυχος ποδοσφαιριστής ήταν στο σπίτι του εξαιτίας της καραντίνας που έχει επιβληθεί και στη Ρωσία λόγω του κορωνοϊού

Samokhalov
Στο πένθος βυθίστηκε το ρωσικό ποδόσφαιρο καθώς ο 22χρονος αμυντικός της Λοκομοτίβ Μόσχας Ινοκέντι Σαμκάλοβ άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή.

Ο Σαμοκάλοβ αγωνίζονταν δανεικός στην Καζάνκα, τη θυγατρική ομάδα της Λοκομοτίβ (στην οποία εντάχθηκε το 2015) και λόγω της καραντίνας έκανε ατομικό πρόγραμμα για να υποστεί ανακοπή την ώρα που έκανε τζόκινγκ στο σπίτι του!



Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αφήνει πίσω τη σύζυγο του και μια κορούλα ενός έτους, ενώ αργά το βράδυ ο πρώην προπονητής του στην Καζάνκα, Ντένις Κλιούγεφ, αποκάλυψε ότι «Ο Κέσα είχε πρόβλημα υγείας, αλλά το είχε ξεπεράσει και οι γιατροί είχαν ανάψει το πράσινο φως για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Όσο ήμουν στην ομάδα ήμασταν πολύ προσεκτικοί και δύο φορές το χρόνο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ροσέλ - Μπαρτσελόνα: «Στη φυλακή μας έδωσαν προφυλακτικά και βαζελίνη»!

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα των δεκαριών της ηλικίας του!

Κανένα θέμα με Ραντοσάβλιεβιτς στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης