Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση μετά τις ποινές για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση μετά τις ποινές για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη

Έπειτα από την ανακοίνωση των ποινών σε ΠΑΕ ΑΕΚ και Δημήτρη Μελισσανίδη, η Ένωση θα ασκήσει έφεση με το νομικό της επιτελείο να έχει αρχίσει ήδη να μελετά την απόφαση

ΑΕΚ_ΕΦΕΣΗ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη απαγόρευση εισόδου για περίοδο οκτώ μηνών για τα όσα είχαν συμβεί στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση τόσο στην ποινή που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ όσο και σε εκείνη που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με το νομικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων να μελετά ήδη την απόφαση για να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Όσον αφορά την ποινή στον Μελισσανίδη, οι έξι μήνες αφορούν το περιστατικό με τον διαιτητή και οι άλλοι δύο για την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ απαλλάχθηκε για το περιστατικό με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Στην Ένωση θεωρούν ότι θα καταφέρουν να ρίξουν την ποινή στην έφεση τονίζοντας πως δεν είχε μπει στα αποδυτήρια όπως είχε γίνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, όταν και είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι κιτρινόμαυροι, είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν αναφέρεται σε καμία έκθεση, προσθέτοντας πως ό,τι συνέβη, έλαβε χώρα στον διάδρομο μετά τη φυσούνα και όχι στα αποδυτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι όποια ποινή κι αν επιβληθεί τελικά, αυτή θα ισχύει από σήμερα (15/4), ημέρα κατά την οποία και ανακοινώθηκε.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός-Ελλάδα: Ο καλός μαθητής στην Ευρώπη για τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Έτσι μας προστατεύει η «κοινωνική απόσταση» - Δείτε το γράφημα των NYT που ανάρτησε ο Μόσιαλος

Πάμπλουτη και κάτω των 30: Πώς η Κάιλι Τζένερ «εκθρόνισε» τα σπασικλάκια της Σίλικον Βάλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης