Ολυμπιακός: Η απάντηση των Πειραιωτών στον ΠΑΟΚ με χιούμορ

Ολυμπιακός: Η απάντηση των Πειραιωτών στον ΠΑΟΚ με χιούμορ

Οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν να απαντήσουν με χιούμορ στον ΠΑΟΚ, μιλώντας για... «τούμπα έξω από την Τούμπα» - Δείτε το βίντεο

olympiakos
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την ποινή αφαίρεσης βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και στον Ολυμπιακό αισθάνονται δικαίωση με αυτή την απόφαση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα έπρεπε να είναι και… ευγνώμονες που δεν υποβιβάστηκαν μετά την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση καταργώντας την ποινή υποβιβασμού.

Σε κάθε περίπτωση αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι που «κυνήγησαν» την συγκεκριμένη υπόθεση και έχουν πλέον κάθε λόγο να νιώθουν πρωταθλητές, καθώς το ήδη σημαντικό προβάδισμα των επτά βαθμών αυξήθηκε στο +14.

Όσο για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS), κάποιοι εκτιμούν πως είναι πιθανό τελικά να μην πάνε εκεί την υπόθεση. Κι αυτό γιατί λέγεται πως ίσως το συγκεκριμένο όργανο να δικάσει την υπόθεση με βάσει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και όχι την κυβερνητική τροπολογία που κατήργησε την ποινή υποβιβασμού και από εκεί που θα πήγαιναν οι Θεσσαλονικείς για… μαλλί, θα κινδυνέψουν να βγουν και κουρεμένοι.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η χθεσινή απόφαση επιτρέπει στον Ολυμπιακό να παραστεί στην διαδικασία της εκδίκασης του CAS και δεν θα είναι πλέον υπόθεση μόνο του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ

Από την πλευρά της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε χθες σκληρή ανακοίνωση για το γεγονός ότι παρέμεινε ως είχε η ποινή.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρξει καμία αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι, μάλιστα, με χιουμοριστική διάθεση θέλησαν να απαντήσουν στους ασπρόμαυρους με το παρακάτω βίντεο.

«Απαντάμε με την παρακάτω εικόνα. Τούμπα έξω από την Τούμπα», σχολίασαν άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ.


Ειδήσεις σήμερα:

Eπιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ: Οριστικά -7 βαθμούς ο ΠΑΟΚ και -12 η Ξάνθη!

Super League 1: Η βαθμολογία μετά τη διατήρηση των ποινών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Ο πεθερός του Γοδίν τον συμβουλεύει να μείνει στην Ίντερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης