Ο πεθερός του Γοδίν τον συμβουλεύει να μείνει στην Ίντερ

Ο πεθερός του Γοδίν τον συμβουλεύει να μείνει στην Ίντερ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πεθερός του Ντιέγκο Γοδίν, Όσκαρ Ερέρα, έχοντας κι ο ίδιος εμπειρία από το καμπιονάτο παρότρυνε το γαμπρό του να μη φύγει από την Ίντερ

Godi
Πέρσι το καλοκαίρι ήταν μία από τις κορυφαίες μεταγραφές της χρονιάς καθώς μετά από πολλά χρόνια στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο ο Ντιέγκο Γοδίν μετακόμισε στο Μιλάνο και την Ίντερ.

Το καμπιονάτο όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πρωτάθλημα, ακόμη και για σκληροτράχηλους αμυντικούς όπως ο Ουρουγουανός, ο οποίος δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε να βρει στους νερατζούρι και ήδη υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται πιθανή αποχώρηση και αρκετές ομάδες της Premier League θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους.

Κι αν στην περίπτωση του Έντισον Καβάνι αυτή που έδωσε την είδηση ήταν η μητέρα του (η οποία διέψευσε τις φήμες για Μπόκα και είπε ότι ο γιος της θα πάει από την Παρί στην Ατλέτικο Μαδρίτης), στην περίπτωση του Γοδίν αυτός που προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ήταν ο... πεθερός του!

Ο Χοσέ Όσκαρ Ερέρα ή απλώς Πέπε, ο οποίος αγωνίζονταν ως αμυντικός και έχει περάσει από Κάλιαρι και Αταλάντα μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport για τον γαμπρό του (παντρέυτηκε την κόρη του Σοφία) τόνισε: «Εγώ του είπα να κλείσει τα αυτιά του σ' αυτά που ακούγονται και να αποφασίσει ότι θεωρεί ο ίδιος ότι είναι καλύτερο. Στο καμπιονάτο η προσαρμογή είναι δύσκολη ακόμη και για παίκτες του επιπέδου του, αλλά όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ντιέγκο και παρόλο που την πρώτη του χρονιά είχε κάποιες δυσκολίες είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει».

Πάντως μετά τη μαμά Καβάνι, τον πεθερό Γοδίν, τωρα ίσως είναι η σειρά να μιλήσει ο πατέρας, ο θείος ή ο μπατζανάκης ενός εκ των μεγάλων αστεριών της Ουρουγουάης.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιμόμπιλε για ιταλικό πρωτάθλημα: «Έχουμε 12 ακόμη αγώνες για να ονειρευόμαστε»

FIFA: Προς αναβολή όλα τα ματς των εθνικών ομάδων το 2020

Πογκμπά: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σούνες, μου είπαν πως ήταν καλός παίκτης»

Η ισπανική κυβέρνηση απαγόρευσε την επιστροφή στις προπονήσεις της Σοσιεδάδ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης