Κορωνοϊός - Τένις: Αποζημίωση ύψους 114.000.000 ευρώ για την ακύρωση του Wimbledon
Οι διοργανωτές του Wimbledon είχαν ασφαλίσει το τουρνουά σε περίπτωση ακύρωσης και θα εισπράξουν 114 εκατομμύρια ευρώ
Το Wimbledon ακυρώθηκε για πρώτη φορά μετά από το 1945 λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού (covid-19) και η οικονομική ζημιά είναι τεράστια.
Όπως όμως γράφουν οι Times του Λονδίνου οι διοργανωτές είχαν ασφαλίσει το τουρνουά και σε περίπτωση ακύρωσης και θα εισπράξουν 100 εκατομμύρια λίρες ή 114 εκατομμύρια ευρώ.
«Φυσικά και είμαστε τυχεροί που έχουμε την ασφάλεια. Μας βοηθάει, αλλά δεν θα λύσει και όλα τα προβλήματά μας», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του All England Club, Ρίτσαρντ Λιούις.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.