Κορωνοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες: ΔΟΕ και Ιάπωνες επιμένουν για Οκτώβριο, αρνητικοί οι Αμερικανοί

Κορωνοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες: ΔΟΕ και Ιάπωνες επιμένουν για Οκτώβριο, αρνητικοί οι Αμερικανοί

Τον ύστατο αγώνα δίνουν ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και οι Ιάπωνες διοργανωτές για να μεταφέρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον ερχόμενο Οκτώβριο, με τους Αμερικανούς να είναι αρνητικοί επιμένοντας για τη διεξαγωγή τους το καλοκαίρι του 2021

Olympic_Games_Bach
Στην ιδιαίτερα προσεγμένη ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι θα αλλάξει η ημερομηνία των Ολυμπιακών, δίχως όμως να διευκρινίσει τι θα πράξει.

Αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος της ΔΟΕ μαζί με τους Ιάπωνες διοργανωτές κάνουν ότι μπορούν προκειμένου οι Αγώνες να παραμείνουν εντός του 2020 και να μεταφερθούν το φθινόπωρο. Ο Γερμανός αγνοεί Καναδούς, Αυστραλούς και Γάλλους, από τις μεγάλες δυνάμεις, που δήλωσαν ότι το 2020 δε θα στείλουν αποστολή και συνεχίζει στο πλαίσιο που κινείται και η Ιαπωνία.

Δυστυχώς για τον Γερμανό (και τους Ιάπωνες) οι Αμερικανοί ακούν τους αθλητές τους και δε θέλουν τους Αγώνες να γίνουν μέσα στο 2020 και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει και ανακοίνωση ανάλογη του Καναδά και της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Τετάρτη και όχι σε τέσσερις εβδομάδες θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Μπαχ και θα επιβεβαιωθεί και η παγκόσμια αποκλειστικότητα του Sportsfeed.gr που είχε αναφερθεί σε παράθυρο 96 ωρών μέχρι να ανακοινώσει ο Μπαχ την οριστική αναβολή για το 2020 των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για το λόγο αυτό ζητήθηκε από τις εθνικές Ολυμπιακές επιτροπές να συγκεντρώσουν τη γνώμη των αθλητών τους σήμερα και να τη στείλουν μέχρι αύριο στη ΔΟΕ.

Olympic_Games1


Πηγή:www.sportsfeed.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ισπανικά Μέσα: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα γίνουν μέσα στο 2020

Κορωνοϊός - Πρωθυπουργός Ιαπωνίας: «Ίσως γίνει αναπόφευκτη» η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Κορωνοϊός - Αθλητισμός: Η Στεφανίδη προπονείται με τον σκύλο της



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης