Μπορεί ακόμα να μην έχει παρθεί απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το αν θα διεξαχθούν, ωστόσο έρχεται Ισπανός δημοσιογράφος, επικαλούμενος πηγή μέσα από τη ΔΟΕ για να ταράξει τα νερά.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του ισπανικού σταθμού Cope υπάρχει πληροφορία ότι οι αγώνες του Τόκιο δεν θα γίνουν μέσα στο 2020 και θα αναβληθούν λόγω τουκορωνοϊού.
«Μέσα από την ΔΟΕ μου λένε: 'Δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα στο 2020'» αναφέρει το σχετικό tweet.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.