Champions League: Η βραδιά των αουτσάιντερ

Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται σήμερα (22:00 κοινή ώρα έναρξης) η φάση των 16 του Champions League - Στο Λονδίνο η Τότεναμ (COSMOTE Sports 1) υποδέχεται την Λειψία και στο Μιλάνο η Αταλάντα κοντράρεται για τη Βαλένθια (COSMOTE Sports 2)

Tot_leip
Η σημερινή βραδιά στο Champions League απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 'βραδιά αστεριών', καθώς δεν αγωνίζεται κανένα από τα... βαριά ονόματα της διοργάνωσης και περισσότερο μοιάζει με βραδιά για... Σταχτοπούτες.

Τότεναμ-Λειψία
Η 5η της βαθμολογίας της Premier League Τότεναμ, υποδέχεται τη 2η της Bundesliga Λειψία σ' ένα ματς που ο (κάποτε) Special One Ζοσέ Μουρίνιο, αντιμετωπίζει τον κλώνο του Τζουλιάν Νάιγκελσμαν.

Για την Τότεναμ είναι ένα σημάδι το ότι παίζει με τους Γερμανούς, καθώς και πέρσι στην ιστορική πορεία προς τον τελικό είχε παίξει στους 16 με την Ντόρτμουντ, ωστόσο η Λειψία μπορεί να μην έχει το ειδικό βάρος της Μπορούσια, αλλά δείχνει καλύτερη ως ομάδα.

Οι Σπερς πάντως έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς μετά τον Κέιν (αν προλάβει το τέλος της σεζόν), έχασαν την Κυριακή και τον Σον ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ στην έδρα της Βίλα και χθες αποδείχθηκε ότι είχε σπάσει το χέρι του.

«Πριν λίγες ημέρες ανησυχούσα γιατί δεν είχα επιθετικούς στον πάγκο, τώρα δεν έχω σχεδόν κανέναν επιθετικό για την ενδεκάδα», είπε χθες ο Μουρίνιο που καλείται να κάνει αλχημείες...

Η Λειψία είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της στα νοκ άουτ (στη 2η μόλις συμμετοχή της) και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό ματς αγγλική ομάδα. Ο Νάιγκελσαν πάντως έχει κι αυτός προβλήματα καθώς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ουπαμεκανό και τους τραυματίες Όρμπαν, Κονατέ, Άνταμς, Καμπλ.

Αταλάντα-Βαλένθια
Κλείσιμο
Το παραμύθι της Αταλάντα συνεχίζεται καθώς στην παρθενική τους συμμετοχή οι «Μπεργκαμάσκι» έφτασαν στα νοκ άουτ και κόντρα στην προβληματική Βαλένθια δικαιολογημένα κάνουν όνειρα κι ας παίζουν στο ουδέτερο Σαν Σίρο.

Ο Τζιανπέρο Γκασπερίνι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και παρόλο που παραδέχθηκε ότι όλοι είναι έτοιμοι και ζουν γι' αυτό το παιχνίδι, συμπλήρωσε με νόημα: «Η Βαλένθια έχει μεγάλη ποιότητα, έχει κερδίσει εκτός έδρας Τσέλσι, Άγιαξ και σίγουρα θα είναι μια μεγάλη βραδιά»

Στη Βαλένθια, που έχει μείνει στην 7η θέση, αλλά είναι σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, υπάρχει αρκετή γκρίνια με τον Άλμπερτ Θελάδες να έχει και αρκετά προβλήματα καθώς λείπουν ο τιμωρημένος Γκάμπριελ, οι τραυματίες Βαγιέχο, Πιτσίνι ενώ είναι αμφίβλοι και οι Σίλεσεν, Γκαμεϊρό, Τσερίσεφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης