Ποντένσε: Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, πουλήθηκα 20 εκατ. ευρώ

Ποντένσε: Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, πουλήθηκα 20 εκατ. ευρώ

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποθέωσε τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του, ενώ στάθηκε και στις λεπτομέρειες του deal

4998055
Από τα τέλη Ιανουαρίου ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί παίκτη της Γουλβς. Ύστερα από 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος υπέγραψε στο κλαμπ της Premier League και σε συνέντευξη που έδωσε στο Canal 11 της χώρας του αναφέρθηκε στο νέο βήμα της καριέρας του, στην αποχώρησή του από τη Σπόρτινγκ, αλλά και στους ερυθρόλευκους.

O Ποντένσε αποθεώνει τον Ολυμπιακό, ενώ δεν ξεχνά τον άσχημο τρόπο που αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ «Σε όλους τους παίκτες ασκήθηκε έντονη κριτική. Εφυγα στεναχωρημένος από την Πορτογαλία, ήταν πολλά αυτά που με πίκραναν. Τωρα όμως κοιτάζω το παρελθόν, πήρα μια σωστή απόφαση, την καλύτερη της καριέρας μου. Βρέθηκα σε ένα τεράστιο κλαμπ, τον Ολυμπιακό, πήρα πολλές ευκαιρίες κι έπειτα παραχωρήθηκα στη Γουλβς για 20 εκατ. ευρώ. Αλλωστε, βρέθηκα και στην Εθνική Πορτογαλίας. Ηταν η καλύτερη απόφαση» τόνισε στο Canal 11 της Πορτογαλίας ο Ντανιέλ Ποντένσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης