Ιστορία έγραψε η Άννα Ντουντουνάκη στην τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25αρας πισίνας της Γλασκώβης.
Η κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα με επίδοση 56.44 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία του θεσμού και συνολικά η δεύτερη που ανεβαίνει στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης, μετά τη Νέρι Νιαγκουάρα.
Η Ντουντουνάκη, η οποία συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ (57.18) έκανε τρομερή κούρσα και γύρισε πρώτη στο πρώτο 50άρι, σε 26.11.
Στη συνέχεια την ξεπέρασαν η 16χρονη Αναστασίγια Σκουρντάι από τη Λευκορωσία, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με 56.21, και η Ιταλίδα Έλενα Ντι Λίντο (που ήταν το μεγάλο φαβορί του αγωνίσματος) με 56.37, αλλά η Ελληνίδα κολυμβήτρια άντεξε και κράτησε την τρίτη θέση.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»