Serie A, Γιουβέντους-Μίλαν 1-0: Ο Ντιμπάλα ντύθηκε... Ρονάλντο

Serie A, Γιουβέντους-Μίλαν 1-0: Ο Ντιμπάλα ντύθηκε... Ρονάλντο

Ο Αργεντίνος μπήκε στη θέση του Ρονάλντο και έδωσε συνέχεια στην παράδοση του κόντρα στον Ντοναρούμα, δίνοντας στους κακούς Μπιανκονέρι νίκη και κορυφή στην Serie A

Dybala
Πριν τη διακοπή του Οκτωβρίου η Γιούβε αντιμετώπισε την Ιντερ και τη νίκησε με γκολ ενός Αργεντίνου που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, πατώντας στην κορυφή.

Τώρα, πριν τη διακοπή του Νοεμβρίου, οι Τορινέζοι νίκησαν την άλλη ομάδα από το Μιλάνο, τη Μίλαν χάρη σε ένα γκολ Αργεντίνου που μπήκε ως αλλαγή. Τότε ήταν ο Ιγουαΐν, τώρα ο Ντιμπάλα. Τότε η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε παίξει πολύ καλά, τώρα δε βλεπόταν.




Το αποτέλεσμα που ήθελε, όμως, το πήρε και πάλι, αφού ο προπονητής της δε δίστασε να βγάλει νωρίς στο β' μέρος τον ανύπαρκτο Ρονάλντο και να βάλει το Νο10, το οποίο συνεχίζει την καλή παράδοση του κόντρα στη Μίλαν, η οποία συνεχίζει -με τη σειρά της- τη δική της τραγική κόντρα στην Κυρία τα τελευταία εννιά χρόνια, όπου έχει και εννιά ήττες σε ισάριθμα ματς στο Stadium.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αρκεί αυτό: Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά 19 βαθμών (32-13) μετά τις πρώτες 12 αγωνιστικές! Κατά πάσα πιθανότητα, η στατιστική θα το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες σε αυτό το σημείο της σεζόν. Αυτή η διαφορά, λοιπόν, δε φάνηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο, αφού η Γιουβέντους δε νίκησε επειδή έπαιξε καλύτερα ως καλύτερη ομάδα, αλλά επειδή έχει καλύτερους παίκτες. Εχει, δηλαδή, την άνεση να βγάλει τον Ρονάλντο και να βάλει τον Ντιμπάλα, ή να έχει στον πάγκο τον Ντάγκλας Κόστα και να τον ρίχνει κι αυτόν ως αλλαγή. Και ήταν ο Βραζιλιάνος που άρχισε τη φάση του 77ου λεπτού, την οποία ολοκλήρωσε με το γκολ του 1-0 ο Αργεντίνος.

Κλείσιμο
Αποτέλεσμα που κολακεύει τους Τορινέζους (αφού δεν έπαιξαν όσο έπρεπε για να νικήσουν) και αδικεί τους Μιλανέζους (αφού όπως έπαιξαν δεν άξιζαν να χάσουν). Οι περισσότερες ή οι καλύτερες φάσεις, άλλωστε, ήταν για τους Ροσονέρι, οι οποίοι ήταν πιο σοβαροί από ποτέ φέτος και έδειχναν έτοιμοι να φύγουν από το Allianz Stadium με αποτέλεσμα. Οι Μπιανκονέρι, όμως, ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο να νικάνε χωρίς να παίζουν και το έκαναν ακόμη μία φορά. Αγνωστο αν θα αρκεί και στη συνέχεια της σεζόν, γνωστό όμως το πώς θα τελειώσει η σεζόν αν τελικά τους αρκεί να παίζουν ελάχιστα για να παίρνουν το τρίποντο...

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί (70' Ραμπιό), Μπερναρντέσκι (61' Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο (55' Ντιμπάλα), Ιγουαΐν.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Ντουάρτε, Ρομανιόλι, Τεό Ερναντέζ, Πακετά (85' Ρέμπιτς), Μπενασέρ, Κρούνιτς (61' Μποναβεντούρα), Σούσο, Τσαλχάνογλου, Πιόντεκ (66' Ραφαέλ Λεάο).
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης