Shanghai Masters: Το Σάββατο ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ

Shanghai Masters: Το Σάββατο ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ

Το Σάββατο (11:30, Cosmote Sport 6) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός της Σανγκάης ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Μεντβέντεφ

hmitelikos
Το πρωί του Σαββάτου (11:30, Cosmote Sport 6) θα διεξαχθεί ο 1ος ημιτελικός του Shanghai Masters.

Αντίπαλοι θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο4) τον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ στην καριέρα του!

Οι δυο τους είναι... άσπονδοι φίλοι και αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι αφού τόσο ο Έλληνας όσο και ο Ρώσος είναι σε τρομερή κατάσταση.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει ημιτελικό για 2ο σερί τουρνουά στην Ασία ενώ ο Μεντβέντεφ θα είναι σε ημιτελικό για 6ο σερί τουρνουά έχοντας βέβαια κερδίσει τίτλους στην Αγία Πετρούπολη αλλά και στο Σινσινάτι (Masters).

Φυσικά ο Ρώσος έπαιξε και στον τελικό του US Open. Με τον Τσιτσιπά έχει εκπληκτική παράδοση αφού έχει 4 νίκες σε 4 παιχνίδια.

Στο 2019 έπαιξαν στον γύρο των "16" στο Masters του Μόντε Κάρλο (χώμα) και κέρδισε με 6-2, 1-6, 6-4.

Κλείσιμο
Το 2018 έδωσαν το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στο Masters του Miami και ο Ρώσος επικράτησε με 2-6, 6-4, 6-2 στον 1ο γύρο.

Στο US Open της ίδιας χρονιάς κέρδισε με 6-4, 6-3, 4-6, 6-3 ενώ μετά από τη Νέα Υόρκη συναντήθηκαν και στον προημιτελικό στη Βασιλεία με τον Ντανίλ να επικρατεί με 6-4, 3-6, 6-3.

Οι δυο τους έχουν μια... άτυπη κόντρα από ένα ....επεισόδιο που είχε σημειωθεί στο Miami το 2018 αλλά μέσα στο παιχνίδι αυτά δεν έχουν και τόσο σημασία.

Ο Τσιτσιπάς στην Σανγκάη κέρδισε μετά από 2 ήττες για πρώτη φορά τον Αλιασίμ. Για να δούμε θα κερδίσει πρώτη φορά και τον Μεντβέντεφ;

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης