Προκριματικά Euro 2020: Κούτρης αντί Τσιμίκα στην Εθνική

Προκριματικά Euro 2020: Κούτρης αντί Τσιμίκα στην Εθνική

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των παιχνιδιών κόντρα σε Ιταλία (12/10, Ρώμη) και Βοσνία (15/10, ΟΑΚΑ) για τα προκριματικά του Euro 2020, με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Τσιμίκα

KOUTRIS
Ο Κούτρης είναι η επιλογή του Φαν΄τ Σιπ για να καλύψει τον Τσιμίκα, λόγω του προβλήματος του διεθνούς αριστερού μπακ των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού ήταν: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας & Ρέτσος. 

Η σχετική ενημέρωση:
Άρχισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες εναντίον της Ιταλίας (12/10, Ρώμη) και της Βοσνίας (15/10, ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο των European Qualifiers. Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επελέγη ο Λεονάρντο Κούτρης στη θέση του Κώστα Τσιμίκα & ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επρόκειτο να ενσωματωθεί μετά τη λήξη της εναρκτήριας προπόνησης. Η αυριανή (σ.σ. Τρίτης) προπόνηση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης