Serie A: Ρεκόρ εισπράξεων στο ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους

Serie A: Ρεκόρ εισπράξεων στο ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους

Το βράδυ της Κυριακής η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο Derby D'Italia και το Σαν Σίρο θα είναι κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων απ΄ όλο τον κόσμο

DItalia
Την Κυριακή συμπληρώνονται 90 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου εθνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ιταλία (6/10/1929) και οι άνθρωποι της ιταλικής λίγκας δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερη συγκυρία από το να διεξάγεται εκείνη την ημέρα το 236ο Derby D'Italia με την Ίντερ να υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Ένα ματς που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων, πόσω μάλλον τη φετινή χρονιά όπου η Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της δείχνει αλλαγμένη προς το καλύτερο...

Το sold out ανακοινώθηκε εδώ και μέρες από τη διοίκηση της Ίντερ που τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση καθώς από την πώληση των 75.000 εισιτηρίων οι εισπράξεις έχουν ξεπεράσει τα 6.5 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί νέο ρεκόρ για το Ιταλικό πρωτάθλημα.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση στους Ιταλούς είναι το ενδιαφέρον που υπήρξε για εισιτήρια από φίλους των δύο ομάδων από το εξωτερικό (περίπου το 20% των εισιτηρίων, δηλαδή 15.000 έχει διατεθεί εκτός Ιταλίας!, ενώ στον αγώνα θα υπάρχουν σκάουετρς από 500 συλλόγους και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 200 χώρες!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης