Πούκι: «Η Ελλάδα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα»

Πούκι: «Η Ελλάδα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα»

Ο κορυφαίος επιθετικός της Φινλανδίας Τέεμου Πούκι μίλησε για το αυριανό ματς με την Εθνική για τα προκριματικά του Euro 2020, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως η Φινλανδία έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται

Puki
Ο φορ της Νόριτς έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι της Πέμπτης (05/09, 21:45) με το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δίνοντας έμφαση στη σημασία της νίκης, που θα διατηρήσει τους Σκανδιναβούς ως φαβορί για τη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φινλανδός φορ:
Για την Ελλάδα: «Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Προέχει η Ελλάδα. Εάν νικήσουμε θα είναι τρεις σπουδαίοι βαθμοί. Παίξαμε ξανά με την Ελλάδα, όμως τώρα έρχεται με νέο προπονητή. Είναι απρόβλεπτη, αφού δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αν και διατηρεί τους περισσότερους παίκτες της. Έχουμε αποκτήσει πάντως αυτοπεποίθηση».

Για το αν νιώθει ως ο σταρ της Φινλανδίας: «Δεν νιώθω πως είμαι ο μεγαλύτερος σταρ της ομάδας. Βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχίες δίχως τους συμπαίκτες του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης