H ΑΕΚ με Κρίστιτσιτς στην Κραϊόβα!

H ΑΕΚ με Κρίστιτσιτς στην Κραϊόβα!

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δηλώθηκε τελικά αντί του Μίλος Ντέλετιτς στη λίστα του Europa League και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ που ταξιδεύει αύριο για το ματς με την Κραϊόβα στη Ρουμανία - Εκτός ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος

4852714
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αρχικά δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Κραϊόβα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε τη δυνατότητα για αλλαγές μέχρι την Τετάρτη.

Η Ένωση ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στη Ρουμανία, με τον Κρίστιτσιτς τελικά σε αυτήν καθώς ο Καρντόσο τον δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Κραϊόβα αντί του Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μέσος έβγαλε όλη την προπόνηση το πρωί της Τρίτης και έτσι ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να τον προσθέσει στη λίστα.

Εκτός έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία μιας αγωνιστικής από πέρυσι, και φυσικά ο τραυματίας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν είχε δηλωθεί για τα παιχνίδια με τους Ρουμάνους, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ που αναχωρεί αύριο (11:00) για την Κραϊόβα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Ολιβέιρα, Βέρντε, Λιβάια, Αλμπάνης, Κλωναρίδης

AEList



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης