Σοκ στον Ολυμπιακό με Φορτούνη που υπέστη ρήξη χιαστών!

Σοκ στον Ολυμπιακό με Φορτούνη που υπέστη ρήξη χιαστών!

Ο διεθνής μέσος αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Αυστρία βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν ένα πραγματικό σοκ για τους ερυθρόλευκους - Υπενθυμίζουμε ότι ο Φορτούνης είχε τραυματιστεί στο χθεσινό φιλικό με το Αμβούργο που ήταν και το τελευταίο των ερυθρόλευκων πριν επιστρέψουν στη βάση τους

4848676
Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μετά από 20 ημέρες παραμονής σε Πολωνία και Αυστρία έφερε και τα πιο άσχημα νέα που θα μπορούσε να ακούσει ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς χάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν τις πρώτες μάχες με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League χάνει τον καλύτερο του παίκτη...

Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στο χθεσινό φιλικό με το Αμβούργο και πιο συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης όταν και αντικαταστάθηκε. Αρχικά οι εκτιμήσεις έλεγαν για απλή κάκωση, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα και το πόδι του πρηζόταν τόσο μεγάλωνε και η ανησυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο να κατευθύνεται στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ο διεθνής άσος μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και ο χρόνος επιστροφής του στην ενεργό δράση υπολογίζεται στους έξι μήνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης