Οι Σέρβοι γράφουν για ενδεχόμενη επιστροφή Κρίστισιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Οι Σέρβοι γράφουν για ενδεχόμενη επιστροφή Κρίστισιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Σέρβος χαφ της Α.Ε.Κ. φέρεται να επιθυμεί τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα τον θέλει πίσω...

4800707
Δημοσίευμα της Blic αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας με εισήγηση του Μιλόγεβιτς επιθυμεί να φέρει πίσω στην ομάδα τον Νέναντ Κρίστισιτς τη στιγμή που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τους συμπατριώτες του έχει ζητήσει να κάνουν ότι μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας για να φύγει από την Ελλάδα και την ΑΕΚ για να γυρίσει στο Βελιγράδι.

Ανάμεσα σε αυτά που σημειώνουν οι Σέρβοι είναι πως το deal μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ όσα δηλαδή δαπάνησε η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει τον περασμένο Γενάρη.

Μάλιστα η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φύγει από την Ένωση -πάντα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας- είναι τέτοια που παρά το γεγονός ότι θα κερδίζει περισσότερα χρήματα στην Ένωση, εκείνος δέχεται να πάει με 3ετες συμβόλαιο και ας κερδίσει περί τις 300.000 ευρώ λιγότερα!

Αν αυτό γίνει πράξη και αν όντως ο Κρίστισιτς ζήτησε από τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει εκεί στην ΑΕΚ θα πρέπει να ψάξουν για δυο χαφ (πρώτης γραμμής) και προφανώς να αλλάξουν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό.

Kristicic



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης