Παπαδόπουλος: «Δεν είναι πραξικόπημα αλλά δημοκρατία»!

Παπαδόπουλος: «Δεν είναι πραξικόπημα αλλά δημοκρατία»!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου περί πραξικοπήματος μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να ξκινήσουν τα play offs της Basket League

4804443
Κατά την αποχώρηση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θα συμμετέχουμε σε πραξικόπημα! Ας ξεκινήσουν τα playoffs μόνοι τους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για δημοκρατία, ξεκαθαρίζοντας πως όλες οι ομάδες πλην του Ολυμπιακού αποφάσισαν ομόφωνα σε όλα τα θέματα.

«Επειδή άκουσα κάτι προηγουμένως, κάποιοι μίλησαν για πραξικόπημα. Έχω να πω πως ότι μιλάμε για ψήφους 13-1, αυτό δεν λέγεται πραξικόπημα αλλά δημοκρατία. Όλες οι ομάδες ομόφωνα αποφάσισαν σε όλα τα θέματα, θα βγει ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ πλην μιας ομάδας που δεν ήθελε απλώς να γίνουν τα playoffs, δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα γιατί θα αναγκαστεί να παίξει. Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για το τι θα κάνει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το τι θα κάνουμε... Αυτό που θέλω να πω για ακόμα μια φορά είναι ότι υπήρξε ομοφωνία σε όλες τις αποφάσεις που βγήκαν σήμερα».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης