Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μανιά, αλλά με Κυριακόπουλο, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλο στην Τούμπα
Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου είναι και πάλι οι Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλος ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Εκτός έμεινε οι τραυματίες Μανιάς και Φερνάντες
Αντίστροφα μετρά ο Αστέρας Τρίπολης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Κυριακόπουλυ, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλο οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μανιάς που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά και ο Φερνάντες κάτι που σημαίνει πως ο Αστέρας πάει στη Τούμπα χωρίς τους δύο του φορ.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.