Έως και πέντε μήνες εκτός δράσης ο Γιόνας Ματσιούλις

Έως και πέντε μήνες εκτός δράσης ο Γιόνας Ματσιούλις

Ακόμα πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά, όπως μεταδίδει ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας

Maciu
Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Γιόνας Ματσιούλις αναφορικά με τον τραυματισμό που έχει υποστεί στον αγκώνα του κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο τραυματισμός του φόργουορντ της ΑΕΚ είναι ακόμα πιο σοβαρός από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά, καθώς έπειτα από το ταξίδι του στη Λιθουανία για νέες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει σπάσει μόνο τον αγκώνα του.

Συγκεκριμένα, έχει και ρήξη συνδέσμων και έτσι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 5 μήνες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος ακόμα και για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο όταν υποβληθεί στην επέμβαση η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα (7/4).

Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης