Προκριματικά Νέων, Τσεχία - Ελλάδα 3-1: Άδοξο τέλος για την Εθνική ομάδα

Προκριματικά Νέων, Τσεχία - Ελλάδα 3-1: Άδοξο τέλος για την Εθνική ομάδα

Η Εθνική Νέων μπορεί να προηγήθηκε νωρίς με τον Εμμανουηλίδη, αλλά ηττήθηκε 3-1 από την Τσεχία και δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro U19

U19
Εκτός τελικής φάσης του Euro U19 έμεινε η Εθνική Νέων που ηττήθηκε 3-1 από την Τσεχία σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο 10', αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία που θα την έστελνε στα γήπεδα της Αρμενίας.

Το παιχνίδι άρχισε εξαιρετικά για την Ελλάδα, καθώς μόλις στο 10', ο Εμμανουηλίδης μετά από ασίστ του Σέχου άνοιξε το σκορ. Οι Τσέχοι όμως από εκεί κι έπειτα πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το τέρμα του Ζατοχλάβεκ στο 27'. Η πίεση συνεχίστηκε και μετά το 1-1, αλλά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Στην επανάληψη, είχαμε την ίδια εικόνα με την Τσεχία να έχει δοκάρι στο 53' με τον Μίκα. Τελικά το γκολ που φαινόταν να έρχεται για την Εθνική Τσεχίας, ήρθε στο 60' όταν ο Χεζούτσκι νίκησε τον Μανδά κι έκανε το 2-1.
Από εκεί κι έπειτα η πίεση της Ελλάδας αυξήθηκε με τον Κοβάρ να σταματά τα σουτ των Σέχου και Λυράτζη, ενώ το δοκάρι να σταματά την προσπάθεια του Τσαούση στο 77'. Ο Κοβάρ κράτησε το 2-1 και στο σουτ του Εμμανουηλίδη στη συνέχεια, με τους Τσέχους να έχουν την ευκαιρία τους για το 3-1 στο 86' όταν ο Μιχαηλίδης έκανε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κεπλ κι έστειλε την μπάλα άουτ κρατώντας... ζωντανή την Εθνική Νέων. Ωστόσο, στο 94' οι Τσέχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, ο Χέιντερνεϊχ ευστόχησε αυτή τη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με τη νίκη αυτοί οι Τσέχοι προκρίθηκαν στα τελικά, καθώς η Αγγλία στο άλλο ματς του ομίλου ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Δανία.
Οι συνθέσεις:

Κλείσιμο
ΤΣΕΧΙΑ: Κόβαρ, Μίκα, Χαϊντενραϊχ, Ζίμα, Φουκάλα, Σλαμένα (80' Σολίλ), Ματσάτσεκ, Όστρακ (45+5' Χεζούσκι), Σουλτς, Κονοπάσεκ (78' Χόνιγκ), Ζλατοχλάβεκ (62' Κλεπλ).
ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (31' Μανδάς), Λύρατζης, Αντζουλάς (69' Μιχαηλίδης), Διαμάντης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος (39' Νεοφυτίδης), Γαϊτανίδης (69' Γκαργκαλατζίδης), Εμμανουηλίδης, Σέχου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τσεχία 6
2. Ελλάδα 4
3. Δανία 4
4. Αγγλία 3
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης