Του(παν) ότι πέρασε…

Του(παν) ότι πέρασε…

Τραγική κάκιστη αισχρή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό που μάλλον έπαθε jet lag στην 6ωρη πτήση και ξέχασε το μπάσκετ!

error
Η ομάδα μπήκε με το ίδιο πλάνο, να παίξει με τους ψηλούς όμως μετά τα 2 άστοχα καλάθια του Μιλι ξεκίνησε η παρωδία! Η μια επίθεση χειρότερη από την άλλη και οι Ισπανοί να σκοράρουν από το τρίποντο και να βλέπουν την άμυνα του Ολυμπιακού ως αεροδιάδρομο. Η Γκραν Κανάρια πήγε στη πιεστική άμυνα σε στυλ Μπαρτσελόνας στο ΣΕΦ και οι Πειραιώτες μπλόκαραν παντελώς.

Η μπάλα γύρναγε χωρίς πλάνο αφού δε πέρναγε στη ρακέτα και εκεί ξεκίνησαν τα τρίποντα που δεν έβρισκαν στόχο! 2-3 φορές η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο από τους 7-8 έπεσε στους 3 και έλεγες “oκ αυτό ήταν” αλλά οι Ισπανοί έτρεχαν ένα μικρό σερί και πάλι η διαφορά στους 8. Το ημίχρονο κλείνει με -10, με 1/10 τρίποντα και παρ´ όλα αυτά 3 λάθη έναντι 6. Οι μόνοι που κάτι έκαναν ο Μίλι και ο Ουέμπερ οι υπόλοιποι eror 404!

Το 2ο ημίχρονο ξεκινά με τη πεποίθηση ότι κάτι θα αλλάξει θα δουν τα λάθη και θα αντιδράσουν. Αλλά στις 3 από τις 4 πρώτες επιθέσεις οι παίκτες του Μπλατ κάνουν βήματα ενώ οι Ισπανοί βάζουν 3 τρίποντα και το ματς τελειώνει εκεί. Μόνο ξεσπάσματα του Τουπάν και η σταθερή κολόνα Μίλι! Και μετά το χάος!!! Τελικό σκορ ντροπιαστικό για την ομάδα, για το χρονικό σημείο, για την εμφάνιση και από ποιόν αντίπαλο. Τώρα 2 τελικοί ο ένας με το κακό δαίμονα και ο άλλος με μια πάλι αδιάφορη αλλά επικίνδυνη ομάδα.

Υ.Γ. Κύριε Μπλατ what happens the March ends

Υ.Γ1 Ο Ολυμπιακός μένει εκτός πλέι-οφ αν

– Χάσει άλλο ένα ματς (και κάνουν έστω από 2 νίκες Μπασκόνια & ΠΑΟ και μία το Μιλάνο)

Κλείσιμο
– Κάνει το 2/2 αλλά κάνουν 3/3 Παναθηναϊκός και Μπασκόνια και 2/3 η Αρμάνι.

Προκρίνεται δηλαδή έστω με μία ήττα των Παναθηναϊκού ή Μπασκόνια

Πηγή: www.pameathlitika.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης