Ξεσπάσματα μόνο χωρίς διάρκεια

Ξεσπάσματα μόνο χωρίς διάρκεια

Ο Ολυμπιακός σήμερα είχε να αντιμετωπίσει την Εφές μια από τις σταθερές ομάδες της φετινής Euroleague και το φαβορί για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

4723571_new
Ο Μπλατ πήγε στη πόλη χωρίς τον αρχηγό και μετά από μια εβδομάδα με όσα έγιναν τόσο πριν τον ημιτελικό με το ηχητικό όσο και μετά με την αποχώρηση, δύσκολη κατάσταση σίγουρα για διαχείριση.

Στο 1ο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε παγωμένος με τους Τούρκους να σκοράρουν από τα 6,75 με 3/5 και τη διαφορά να φτάνει στο +9. Εικόνα παρόμοια με τα πρώτα λεπτά στο ΟΑΚΑ. Στο 8ο λεπτό τα λάθη να είναι 1-6 (τα περισσότερα στην επίθεση) αλλά το σκορ να είναι στο -2 για τους Πειραιώτες. Ο Γουέμπερ βασικός μοχλός στην επίθεση με κίνηση και τρομερό τσαμπουκά. Γκαρντ που έλειπε από την ομάδα. Συνεργασία με Μιλιτούνοφ με κλειστά μάτια. Τέσσερα λεπτά χωρίς σκορ οι Τούρκοι και 13-0 οι παίκτες του Μπλατ, το 18-9 έγινε 18-22. Το 2ο δεκάλεπτο παρόμοια εικόνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά με καλή άμυνα αλλά επιπόλαια λάθη στην επίθεση με το Γκος κύριο εκφραστή λες και αυτός είναι ο νέος Αμερικάνος γκαρντ και ο Γουέμπερ ο παλιός. Το ματς οριακό με την Εφές να ψάχνει να μείνει κοντά στο σκορ με το τρίποντο και ο Ολυμπιακός να κάνει 1 καλή επίθεση και 1 κακή. Το τελευταίο τετράλεπτο για την ομάδα του Πειραιά θύμισε το αντίστοιχο του πρώτου δεκαλέπτου παρ’ όλα αυτά η Εφές επέστρεψε από το -7. Σε όλο το 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε θραύση στα ριμπάουντ και έχασε εκείνο της τελευταίας φάσης χωρίς να κάνει και χρήση του 4ου φάουλ και το ημίχρονο έκλεισε στο -1.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε τη κακή εμφάνιση των τελευταίων λεπτών του ημιχρόνου. Εδώ όμως με πλέον κακή άμυνα και επιμονή η μπάλα να είναι στα χέρια του Γκος η διαφορά αυξήθηκε στο +10 με επιμέρους 11-2. Και ανεξήγητα πάλι να μένουν 4 λεπτά για το τέλους του 3ου δεκαλέπτου οι παίκτες του Ολυμπιακού ξυπνάνε με το Στέρλιενκς οδηγό στην επίθεση. Βοήθησε και η άμυνα του Τουπαν ο οποίος όμως ήταν άστοχος στην επίθεση (λογικό). Ανεξήγητα ο Λετονός βγαίνει αλλαγή και η επίθεση μπλοκάρει και το -2 γίνεται -7, με χαμένα πάλι αμυντικά ριμπάουντ.

Στο 4ο δεκάλεπτο η Έφες έχει το ρυθμό και ο Ολυμπιακός πλην Στέρλιενκ κανέναν η διαφορά αυξάνεται πάνω από 10. Ένα ξέσπασμα με εκφραστή το Πρίντεζη, επιτέλους εμφανίστηκε, το ματς πηγαίνει στο -3 αλλά οι Τούρκοι ως καλή ομάδα φέτος και όχι μόνο με καλούς παίκτες κλειδώνει το ματς στο +9 υπερ της με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση. Οι Πειραιώτες πάλευαν μέχρι το τέλος μήπως σώσουν τη διαφορά αλλά και αυτή την έχασαν πάλι.

Υ.Γ. Πιο αποδοτική η προσφορά Βεζένκοφ στο ματς από του Πρίντεζη και ο Σασα είχε περισσότερο χρόνο θα ήταν ακόμα καλύτερος.

Υ.Γ.1 Άρα coach βασικό 3αρι ο Παπανικολάου και 1 ημίχρονο ο Τίμα και 1 ημίχρονο ο Τουπάν. ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!

Υ.Γ.2 1η αλλαγή Λεντέι τρομερός 2η αλλαγή το απόλυτο μηδέν. Αν τον πάρει η κάτω βόλτα στο ματς δεν ανεβαίνει με τίποτα.

Πηγή: www.pameathlitika.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης