Νίκο Κόβατς: «Μεγάλη μάχη στο Ανφιλντ»

Νίκο Κόβατς: «Μεγάλη μάχη στο Ανφιλντ»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου δεν ανησυχεί για την καυτή ατμόσφαιρα του Ανφιλντ και είναι έτοιμος για την πρώτη μάχη με τη Λίβερπουλ για τους 16 του Champions League!

niko_kovac
Λίγες ώρες πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού και ο Νίκο Κόβατς στάθηκε στην ατμόσφαιρα του Ανφιλντ, στο μέγεθος της Λίβερπουλ, αλλά στους Κομάν, Ριμπερί που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

«Απέναντί μας θα βρούμε μια κορυφαία ομάδα, αλλά είμαστε κι εμείς στο ίδιο επίπεδο. Σεβόμαστε τη Λίβερπουλ, όπως κι αυτοί εμάς. Μοναδικός μας στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν η Λίβερπουλ δώσει το 140%, τότε χρειάζεται να δώσουμε το 150%. Θα είναι μια πραγματική μάχη» σχολίασε ο τεχνικός της Μπάγερν.

«Η ατμόσφαιρα του Ανφιλντ αναμφίβολα θα παίξει κάποιο ρόλο. Ωστόσο, οι παίκτες μου ξέρουν πολύ καλά να συμπεριφέρονται σε μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό με τη Λίβερπουλ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς, να κοιτάξουμε την ουσία και να πάρουμε αυτό που θέλουμε» πρόσθεσε ο Νίκο Κόβατς.

Οσο για τα προβλήματα τραυματισμών, κατέληξε: «Ο Ριμπερί θα μπει σήμερα μαζί μας. Θα περιμένουμε... Αν το ιατρικό τιμ μας πει πως δεν υπάρχει κίνδυνος, τότε θα μπορούσε να είναι ακόμα μια επιλογή. Ο Κομάν δεν πονάει, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τον έχουμε στα πλάνα μας».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης