Αν και βρέθηκε να χάνει 0-2, η Σεβίλλη κατάφερε με δέκα παίκτες να κάνει το comeback και να πάρει 2-2 από την Εϊμπάρ εντός έδρας.
Σε πτωτική πορεία παραμένει η Σεβίλλη παρότι κατάφερε να πάρει βαθμό με παίκτη λιγότερο σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.
Οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν με μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και το καλό για εκείνους είναι ότι κρατούν ακόμα την 4η θέση και το Champions League. Η ανεβασμένη και πάντα επικίνδυνη, Εϊμπαρ, προηγήθηκε στο 22' με τον Ορεγιάνα και παρότι οι Ανδαλουσιάνοι πίεζαν και έκαναν φάσεις, άντεξαν και μάλιστα πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 63' με τον Τσάρλες (0-2).
Στο 84' όλα έδειχναν να τελειώνουν για την ομάδα του Πάμπλο Μαντσίν καθώς ο Μπανέγα είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, όμως στο 88' ο Μπεν-Γεντέρ και στο 92' ο Σαράμπια σκόραραν για το τελικό 2-2 στο Sanchez Pizjuan.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».