«Σφραγίζει» το εισιτήριο ο Άρης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League

«Σφραγίζει» το εισιτήριο ο Άρης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League

Στις 19:00 το τζάμπολ κοντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας στη ρεβάνς της νίκης των «κιτρίνων» με 90-64 στη Γεωργία - Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming

aris-basket-1
Ο Άρης υποδέχεται τη Ντιναμό Τιφλίδας σε μια ρεβάνς… τυπική διαδικασία για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Η… μισή (και βάλε) δουλειά έχει γίνει. Ο Άρης καλείται απόψε να τελειώσει και την υπόλοιπη και να σφραγίσει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο Nick Galis Hall (19:00) τη Ντιναμό Τιφλίδας έχοντας ως προίκα το 90-64 της Γεωργίας και αρκεί να υπερασπιστούν αυτό το +26 για να τσεκάρουν το εισιτήριο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά δεν αποκλείεται να προφυλάξει τους Τζόουνς και ΜακΓκι που προέρχονται από τραυματισμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Λετονός Όσκαρς Λούσις, ο Σλοβένος Μπλαζ Ζούπαντσιτς και ο Ιταλός Βαλέριο Γκριγκιόνι.

Αν ο Άρης προκριθεί, θα έχει δύσκολο έργο στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου πιθανότατα θα τον περιμένει η Νίζνι. Η ρωσική ομάδα είχε νικήσει 86-85 την Πόρτο στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία.

Κλείσιμο
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming.

LIVE 🔴 - Dinamo Tbilisi v Aris - Qualification Round 1 - Basketball Champions League 2018-19



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης