Champions League: Οργή στα social media για τη «λαβή» του Σέρχιο Ράμος στον Σαλάχ της Λίβερπουλ

Champions League: Οργή στα social media για τη «λαβή» του Σέρχιο Ράμος στον Σαλάχ της Λίβερπουλ

sergio_ramos_arthro
Ο τραυματισμός του Αιγύπτιου σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ έπειτα από μια εγκληματική λαβή του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος είναι το γεγονός που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Champions League στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Μέχρι το 30ο λεπτό του αγώνα η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει απολύτως στο γήπεδο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και είχε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ.

Στο 29ο λεπτό του αγώνα, ο αρχηγός της Ρεάλ έκανε μια άγαρμπη λαβή στο αστέρι της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ. Πέφτοντας, ο Σέρχιο Ράμος «γκρέμισε» τον Σαλάχ τον οποίο παρέσυρε με δύναμη στο χορτάρι. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο Ισπανός αρχηγός της Ρεάλ, γνωστός για τον βρώμικο τρόπο που παίζει, είχε εγκλωβίσει το δεξί χέρι του Αιγύπτιου σαν να του έκανε λαβή που περισσότερο θύμιζε ελληνορωμαϊκή πάλη ή κατς παρά ποδόσφαιρο! Ο Σαλάχ, έπεσε τόσο άτσαλα που έμεινε για αρκετά λεπτά στο έδαφος σφαδάζοντας δεχόμενος τη φροντίδα του ιατρικού τιμ της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ έμεινε στο γήπεδο. Ομως λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα έδειξε ότι πονά και δεν μπορεί να συνεχίσει και ζήτησε από τον Γιούργκεν Κλοπ να τον αντικαταστήσει.

Ο Αιγύπτιος βγήκε από τον αγώνα κλαίγοντας, αφού εγκατέλειψε το γήπεδο σε μια στιγμή που η Λίβερπουλ πίεζε τη Ρεάλ και το γκολ έμοιαζε πολύ πιθανό. Κατά την έξοδό του, ο Σαλάχ είδε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο να τον παρηγορεί, αφού στο παρελθόν -τον Ιούλιο του 2016- και ο ίδιος ο Ρονάλντο είχε τραυματιστεί στην αρχή του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ Πορτοογαλίας και Γαλλίας. Τότε, ήταν η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος που είχε φύγει νικήτρια και είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δείτε πώς σχολίασαν στα social media τη «δολοφονική» λαβή του Σέρχιο Ράμος αλλά και το γεγονός ότι ο Ισπανός δεν έλαβε ούτε κίτρινη κάρτα για το βρώμικο μαρκάρισμά του:
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης