Μπερτομέου: Δεν επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague

Μπερτομέου: Δεν επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague

Αν και χαρακτήρισε μη αποδεκτή του συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

bertomeou-euroleague-pao
Στο… ίδιο μήκος κύματος με όλες τις πρόσφατες, αλλά και επί σερβικού εδάφους, τοποθετήσεις του ήταν κι αυτή που έκανε ο Τζόρντι Μπερτομέου στο… καθιερωμένο πρωινό briefing με τους δημοσιογράφους, ανήμερα του τελικού της Euroleague.

Εκεί όπου ο CEO της διοργανώτριας Αρχής φρόντισε εκ νέου να διαχωρίσει τον Παναθηναϊκό από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας αφενός ότι άπαντες στην Euroleague επιθυμούν την περαιτέρω παραμονή των «πράσινων» στην διοργάνωση. Αφετέρου πως η συμπεριφορά του «ισχυρού άνδρα» του Παναθηναϊκού δεν είναι αποδεκτή...

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα της Euroleague και δεν θέλουμε να κόψουμε την επικοινωνία μαζί του, ούτε επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague. Έχουμε θέματα με ένα άτομο κι όχι με το κλαμπ. Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει συμπεριφορά που δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από οποιαδήποτε αθλητική κοινωνία. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μέλος μας και όποιο μέλος ζητήσει να μιλήσουμε, είμαι εδώ για να το κάνω», ανέφερε αρχικά ο Μπερτομέου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός παράγοντας αρνήθηκε να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις που του έγιναν από τους εκπροσώπους του Τύπου, σημειώνοντας με νόημα: «Ως εταιρεία δεν πρέπει να κάνουμε δημόσιο διάλογο. Όλα τα στοιχεία τα δίνουμε αναλυτικά στους μετόχους σε κάθε γενική συνέλευση και φυσικά είναι πάντα στη διάθεσή τους».

Τέλος, ερωτηθείς για το ποιο είναι το ιδανικό για τον ίδιο σενάριο στις σχέσεις Euroleague-Παναθηναϊκού, ο Μπερτομέου τόνισε: «Το κλαμπ και ο Παναθηναϊκός να σέβονται τους κανονισμούς που οι ίδιοι συναποφάσισαν και όρισαν για όλους. Έχουμε κανονισμούς για τους παίκτες, τους προπονητές, το μάρκετινγκ, για τα κλαμπ. Πρέπει η συμπεριφορά όλων να είναι εναρμονισμένη με τους κανονισμούς. Να σέβονται τους κανονισμούς, να σέβονται τους άλλους».

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης