Μεσοβδόμαδα στα γήπεδα για πρωτάθλημα και κύπελλο

Μεσοβδόμαδα στα γήπεδα για πρωτάθλημα και κύπελλο

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος,  ΑΕΚ – Λάρισα και οι μονοί ημιτελικοί στη Γερμανία, Λεβερκούζεν – Μπάγερν, Σάλκε – Άιντραχτ, καθώς και τα πρωταθλήματα σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία που βαίνουν προς τη λήξη και παίζουν μεσοβδόμαδα, δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο κουπόνι της betshop.gr

betshop-mobile-11_new
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-1 μέσα στη Ν. Σμύρνη, οπότε δεν τίθεται θέμα ποιος θα προκριθεί. Το θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ επαναλάβει το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο της περασμένης Κυριακή, όπου και νίκησε 3-1 τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Επανέρχεται κι ο Πέλκας στον ΠΑΟΚ και δίνει άλλον «αέρα» στην επίθεση. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.78.

ΑΕΚ – Λάρισα: Στο πρώτο ματς στη Λάρισα η ΑΕΛ είχε πάρει τη νίκη με 2-1, με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις. Είναι κι οι δυο ομάδες σε φουλ φόρμα, η ΑΕΚ θέλει έναν βαθμό για να πάρει τον τίτλο, είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και φυσικά, στόχος της είναι το νταμπλ. Απέναντί της θα βρει την ΑΕΛ που προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη 4-2 επί του Παναιτωλικού και διαθέτει πολύ καλή άμυνα. Θα παίξει φουλ άμυνα, φυσικά, προς διαφύλαξη των κεκτημένων. Δύσκολα θ’ αντέξει, ωστόσο, αν κι η ΑΕΚ έχει θέμα με τις κλειστές άμυνες. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.69.

Αγγλία

Μπέρνλι - Τσέλσι: Η Μπέρνλι μπορεί να μην είναι του μεγέθους της Τσέλσι, αλλά πρέπει να προσμετρήσουμε το γεγονός ότι έχει πέντε νίκες σερί! Στην έδρα της έχει μόλις 13 γκολ παθητικό. Σ’ αυτά τα τελευταία πέντε ματς, μέσα - έξω, κέρδισε τα τέσσερα με σκορ 2-1 και ένα με 3-0. Η Τσέλσι που δεν τα πάει καλά φέτος, από «αυτοκτονία» της Σαουθάμπτον νίκησε 3-2 την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει 2-0. Απέχει 7 βαθμούς από την 4η της βαθμολογίας Τότεναμ, συνεπώς είναι έως ακατόρθωτο να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr
Κλείσιμο
στο 2.68.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Μπράιτον – Tότεναμ: Θα ποντάρουμε στο διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.15.

Μπόρνμουθ - Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το 2 & under 3.5 στο 2.63 είναι πολύ καλή απόδοση.

Λέστερ - Σαουθάμπτον: Θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.23.

Γερμανία, κύπελλο

Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου: Ημιτελικός του γερμανικού κυπέλλου, μονό παιχνίδι που θα γίνει στο Λεβερκούζεν. Στο ίδιο γήπεδο η Μπάγερν είχε νικήσει 3-1 τη Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα, όπως και το ματς στη Βαυαρία είχε το ίδιο σκορ. Ωστόσο, το κύπελλο είναι άλλο πράγμα. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος η Μπάγερ Λεβερκούζεν έριξε δυο τεσσάρες, 4-1 τη Λειψία και με το ίδιο σκορ την Άιντραχτ. Η Μπάγερν διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ και 5-1 την Γκλάντμπαχ στο Μόναχο. Έχει καλύτερη ποιότητα η Μπάγερν και θα παίξουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.00.

Σάλκε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ο έτερος ημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας, επίσης μονό ματς. Η Σάλκε είναι σε πολύ καλύτερο φεγγάρι και το απέδειξε την περασμένη αγωνιστική, όταν νίκησε καθαρά 2-0 την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και συνήθως νικάει στο under. Η Άιντραχτ διαλύθηκε 4-1 στο Λεβερκούζεν, δεν έχει εκείνη την αρχική της ορμή. Ίσως να φταίει για το κλακάζ η ανακοίνωση από τη Μπάγερν ότι έκλεισε τον προπονητή της Νίκο Κόβατς για του χρόνου. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.84.

Ιταλία

Φιορεντίvα - Λάτσιο: Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας είναι το παιχνίδι αυτό, με την Φιορεντίνα να κυνηγάει έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και τη Λάτσιο να θέλει να παραμείνει στη ζώνη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φιορεντίνα είναι σε διαολεμένη φόρμα, είχε έξι σερί νίκες όλες στο under και μία ισοπαλία 0-0 με τη Σπαλ στη Φλωρεντία. Κύριο χαρακτηριστικό της, τα παθητικά γκολ. Μόλις ένα! Η Λάτσιο, από τη μεριά της, στο πατατράκ του αποκλεισμού της από τη Σάλτζμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ (4-1), φανέρωσε και πάλι τις αμυντικές αδυναμίες. Ενώ στην επίθεση σκοράρει πανεύκολα, έχοντας την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 37 γκολ, η άμυνά της «μπάζει», δέχτηκε 23 μακριά από την έδρα της. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.53!

Τορίνο - Μίλαν: Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και για να τις διατηρήσουν, θα πρέπει να νικήσουν τη Μίλαν, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η διαφορά τους είναι επτά βαθμοί. Η Τορίνο είναι σε καλό φεγγάρι, έριξε δυο τεσσάρες σε Κάλιαρι και Κροτόνε, νίκησε και την Ίντερ 1-0 και στο τελευταίο της ματς έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Κιέβο. Η Μίλαν έπαιξε τρία σερί ματς στην έδρα της, όλα ισόπαλα. Έφερε 0-0 με την Ίντερ στο τοπικό ντέρμπι, 1-1 με τη Σασσουόλο και 0-0 με τη Νάπολι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.35.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Nάπολι - Ουντινέζε: Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.71.

Ρόμα – Τζένοα: Ο 1 & no goal της betshop.gr στο 2.33 είναι μια χαρά.

Σαμπντόρια - Μπολόνια: Ο άσος της betshop.gr στο 1.84 μας καλύπτει.

Σπαλ - Κιέβο: Στα πέντε τελευταία ματς μέσα – έξω, η Σπαλ έχει φέρει τρεις φορές 1-1 και δυο 0-0. Η Κιέβο έχει δυο βαθμούς περισσότερους από την Σπαλ, αλλά κι οι δυο κινδυνεύουν. Παίζουμε το Χ της betshop.gr στο 3.17.

Βερόνα - Σασσουόλο: Αν δε νικήσει η Βερόνα, κάνει βήμα υποβιβασμού. Η Σασσουόλο έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες μέσα – έξω σε ισάριθμα ματς. Παίζουμε το Χ της betshop.gr στο 3.53.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ίντερ - Κάλιαρι: Ο 1 & under 2.5 πληρώνεται από τη betshop.gr στο απίστευτο 3.49!

Μπενεβέντο - Αταλάντα: Επειδή η πεσμένη εδώ και καιρό Μπενεβέντο σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ σε κάθε ματς τελευταία, όπου έχει τρεις ήττες, μία νίκη και δυο ισοπαλίες κι η Αταλάντα δεν είναι στα καλά της, θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στην αστρονομική τιμή του 5.20. 

Κροτόνε - Γιουβέντους: Να νικήσει η Γιούβε και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 3.22! Δεν το αφήνουμε με τίποτα. 

Ισπανία

Λα Κορούνια - Σεβίλλη: Έχει μια δυσκολία το παιχνίδι αυτό, καθότι η Λα Κορούνια κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην υποβιβαστεί και η Σεβίλλη είναι «τσακωμένη» με τη νίκη στα έξι τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στα δυο τελευταία ματς η Κορούνια… αναστήθηκε πετυχαίνοντας δυο νίκες, 3-2 τη Μάλαγα στη Γαλικία και με το ίδιο σκορ την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Δεν έχει γι αυτήν άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη. Η Σεβίλλη αποκλείστηκε από τη Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε στην έδρα της να νικήσει τη Βιγιαρεάλ (2-2) την περασμένη αγωνιστική κι έτσι βρέθηκε εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Για να έχει ελπίδες να ξαναμπεί, θα πρέπει πάση θυσία να νικήσει τη Λα Κορούνια. Πιο εύκολα θα βγει στο Γιουρόπα βαθμολογικά, παρά να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του κυπέλλου. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.96.

Εσπανιόλ - Έιμπαρ: Επίσης δύσκολο παιχνίδι, στη λογική ότι η Εσπανιόλ έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς, στα οποία δεν έβαλε γκολ! Στα ίδια είναι και η Εϊμπάρ, που στα τρία τελευταία της παιχνίδια έχει μία ισοπαλία και δυο ήττες, χωρίς να σημειώσει γκολ. Κι οι δυο χάνουν στο under. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 0-1 γκολ της betshop.gr στο 2.49.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ


Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.06.

Βαλένθια - Χετάφε: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 2.07 είναι μια χαρά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Θα προτιμήσουμε τον 1 & over 3.5 της betshop.gr στο 2.00.

Αλαβές - Xιρόνα: Ο άσος της betshop.gr στο 2.43 είναι «δώρο».

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.30.

Μπετίς - Λας Πάλμας: Πολύ καλή απόδοση είναι το 2.59 της betshop.gr για 1 & no goal.

Λεβάντε - Μάλαγα: Προτιμούμε τον άσο της betshop.gr στο 1.87.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βιγιαρεάλ - Λεγκανές: Δεν παίρνουμε τρανό ρίσκο αν παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.35.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης