Λόφοι Φλώρινας. Μικρό χωριό, με μεγάλη ομάδα

Λόφοι Φλώρινας. Μικρό χωριό, με μεγάλη ομάδα

Οι Λόφοι  είναι ένα μικρό ορεινό χωριό στην ακριτική Φλώρινα, με λιγότερους από 500 κατοίκους. Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι στη βόρεια Ελλάδα, μιλούν με θαυμασμό για το χωριό αυτό, αφού η ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΡΗΣ» (ΛΟΦΩΝ) ...

Λόφοι Φλώρινας. Μικρό χωριό, με μεγάλη ομάδα
Οι Λόφοι  είναι ένα μικρό ορεινό χωριό στην ακριτική Φλώρινα, με λιγότερους από 500 κατοίκους. Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι στη βόρεια Ελλάδα, μιλούν με θαυμασμό για το χωριό αυτό, αφού η ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΡΗΣ» (ΛΟΦΩΝ) όχι μόνο στέφθηκε κυπελλούχος του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά πέτυχε και την άνοδό της στην Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Συγκεκριμένα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο  η ομάδα θα αγωνίζεται και στο  περιφερειακό πρωτάθλημα της δυτικής Μακεδονίας και θα είναι μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Φλώρινας στη διοργάνωση.

«Πετύχαμε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της  ομάδας μας που  ιδρύθηκε το 1961. Είναι  ένα  μεγάλο επίτευγμα  για ένα τόσο μικρό  χωριό να στέφεται για 2η φορά τα τελευταία τρία   πρωταθλητής στο νομό Φλώρινας, αλλά και να πετυχαίνει την άνοδό του στην Δ’ Εθνική» λέει γεμάτο ικανοποίηση στο ΘΕΜΑ online o πρόεδρος της ομάδας κ.Γιάννης Μητσκόπουλος.

Κλείσιμο
Εκτός από το αθλητικό τμήμα, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Λόφων, λειτουργεί και χορευτικό τμήμα διατηρώντας ζωντανή την παράδοση της περιοχής. Επίσης ο Α.Μ.Σ Λόφων, διοργανώνει κάθε Μάιο το πανηγύρι του χωριού κατά την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Σύμφωνα με τον κ.Μητσκόπουλο «μότο» της ομάδας είναι το : «γιατί όλα τελικά είναι θέμα παιδείας".

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους «Γενναίους του Βορρά» για τις νέες προκλήσεις της Δ’ Εθνικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης