Ο Λυκούργος Τσάκωνας εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά των 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Λονδίνου, τερματίζοντας τρίτος στην 6η προκριματική σειρά
Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μία ακόμη σταθερή κούρσα και τερμάτισε στην τρίτη θέση με 20.37 πίσω από τον Αμερικανό Αϊζάιαχ Γιανγκ (20.19) και τον Νοτιοαφρικανό Ακάνι Σιμπίνε με 20.26.
Τον ταχύτερο χρόνο πέτυχε ο Τζερέμ Ρίτσαρντς από τα Τρίνινταντ-Τομπάγκο, ο οποίος αγωνιζόταν στη δεύτερη σειρά και τερμάτισε σε 20.05, ακολούθησε ο Καναδός Αάρον Μπράουν με 20.08 και τρίτος ο Βρετανός Νιθάνελ Μίτσελ-Μπλέικ με τον ίδιο χρόνο.
Σε ότι αφορά στον Τσάκωνας, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 20.09 και καλύτερη φετινή επίδοση 20.33, προκρίθηκε με τον 12ο καλύτερο χρόνο.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.