Αραούχο: «Αν με ρωτήσουν, θα μείνω εδώ!»

Αραούχο: «Αν με ρωτήσουν, θα μείνω εδώ!»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πήρε όλα τα βραβεία για την 24η αγωνιστική της Super League

Αραούχο: «Αν με ρωτήσουν, θα μείνω εδώ!»
Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών και σε δηλώσεις του στη Nova ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το τι θέλει για το μέλλον του.

«Εγώ παίζω όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και μπορώ να πω ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους. Απ' αυτόν που καθαρίζει μέχρι τον πρόεδρο. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Το αν θα μείνω ή όχι θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκω. Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση δεν μπορώ να μπω. Όσο και να το θέλω είναι δύσκολο. Θέλω όμως να πω ότι, αν θα μπορέσω να διαλέξω, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ» είπε σχετικά ο Αραούχο.

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και λόγω της αγάπης που μου δείχνει ο κόσμος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόση αγάπη που έχω πάρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνω στην ΑΕΚ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με επηρεάσει. Είτε παίζω, είτε όχι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πρώτος μας στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο αγώνας του Σαββάτου».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για το γεγονός ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ ήταν τον... Οκτώβριο, σχολίασε: «Αν και δεν έχω συμμετάσχει σε εκτός έδρας παιχνίδια, ξέρω ότι είναι δύσκολο για την ομάδα να πάρει τη νίκη. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να χαρούμε και το ρεπό που έχουμε λόγω της διακοπής».

Νωρίτερα, ο Αργεντινός παρέλαβε το βραβείο του MVP της 24ης αγωνιστικής αλλά και του καλύτερου γκολ, για τα όργια του στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί απ' τη στιγμή που έχω έρθει, έχω βραβευθεί πέντε φορές (μαζί με αυτά του MVP στο ΟΑΚΑ) και είναι πολύ θετικό για μένα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να κάνω μια μεγάλη βιτρίνα στο σπίτι μου για να χωρέσουν» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η αξία είναι ίδια για μένα. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, είτε κατακτήσω διπλό βραβείο, είτε όχι. Το σημαντικό είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω και στο επόμενο ντέρμπι να πάρω ακόμα ένα βραβείο».

Τέλος, σε ερώτηση για τα δύο γκολ επί του ΠΑΟΚ και ειδικά το δεύτερο, είπε: «Κάθε γκολ που πετυχαίνω είναι ξεχωριστό και έχει τη σημασία του. Είναι αλήθεια ότι είχα πολύ καιρό να πετύχω ένα τόσο όμορφο γκολ, αλλά ελπίζω το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο να μπορέσω να σκοράρω ένα ακόμα πιο όμορφο γκολ».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης