Σίγουρος πως η Εθνική θα ανεβάζει την απόδοσή της στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας την ικανοποίησή του απ’ την εμφάνιση της ομάδας στην ισοπαλία με την Φινλανδία
Ευχαριστημένος απ’ την παρουσία της Εθνικής στην ισοπαλία με την Φινλανδία εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Ο διεθνής αμυντικός τόνισε τη σημασία του βαθμού στο σημερινό ματς, επισημαίνοντας την ιδιαιτερότητα του ερχόμενου παιχνιδιού.
«Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την εμφάνιση. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν θέλαμε να χάσουμε και αυτό φάνηκε. Ακολουθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, πρέπει να το πάρουμε. Και μην ξεχνάμε πως θα δούμε τη Φινλανδία και στην έδρα μας».
Για το αν επηρέασαν οι αλλαγές στο βασικό σχήμα: «Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά. Τα παιδιά έδωσαν το 100%. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είναι μια νέα αρχή. Αυτή η οάδα έχει νέους παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν. Πιστεύω όμως, ότι τα πήγαμε καλά και είμαι σίγουρος πως σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών