Πανηγύρισε σε έξαλλους ρυθμούς - Χαλαρό το στυλ της στις κερκίδες του γηπέδου
Με κατακόκκινο σακάκι, λευκό παντελόνι και εμφανώς αδυνατισμένη έδωσε το «παρών» η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στις κερκίδες του Μουντιάλ και συγκεκριμένα στον αγώνα Γερμανία - Πορτογαλία που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.
Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να πανηγυρίσει σε έξαλλους ρυθμούς την ώρα που σημειώθηκε το δεύτερο γκολ επί της Πορτογαλίας στο 31ο λεπτό του αγώνα.
Κλείσιμο
Γνωστή ποδοσφαιρόφιλη η ίδια, δεν θα μπορούσε να απέχει από αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου για να εμψυχώσει τους παίκτες της Εθνικής Γερμανίας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.