Mε γκολ το αντίο του Γιώργου Σαμαρά από τη Σέλτικ

Mε γκολ το αντίο του Γιώργου Σαμαρά από τη Σέλτικ

Ο διεθνής επιθετικός σε λίγες ημέρες θα μείνει ελεύθερος, με τους υποψήφιους μνηστήρες να έχουν ήδη αρχίσει χορό… εκατομμυρίων στα πόδια του

Εξάρθρωση δικτύου παράνομου στοιχήματος στην Πέλλα
Mε γκολ το αντίο του Γιώργου Σαμαρά από τη Σέλτικ
Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρετά την Σκωτία και την Σέλτικ ο Γιώργος Σαμαράς. Ο Ελληνας στράικερ, που ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης, βρήκε δίχτυα στο 76ο λεπτό αποχαιρετώντας ιδανικά τους φίλους του συλλόγου. Ο διεθνής επιθετικός σε λίγες ημέρες θα μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ, με τους υποψήφιους μνηστήρες να έχουν ήδη αρχίσει χορό… εκατομμυρίων στα πόδια του.

Για την ιστορία η Σέλτικ 3-1 την Νταντί Γιουνάιτεντ, χάρη στα γκολ των Στόουκς (64’), Σαμαρά (76’) και Κόμονς (82’). Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ του Τβάρντζικ στο 79’.

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Σαμαράς φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 7 γκολ και 9 ασίστ σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και 1 γκολ και 1 ασίστ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ελληνας στράικερ βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η Σέλτικ να αναδειχθεί για 45η φορά πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Πλέον ο Έλληνας επιθετικός θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για διάκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας ενώ έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται  να υπογράψει κάπου ή να φανερώσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό προτού ολοκληρωθεί το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης