«Ξένο σώμα για μας ο Κάτσε»

«Ξένο σώμα για μας ο Κάτσε»

Θέση στο θέμα του Κάτσε πήρε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΟΚ Αμπαλαέα με ανακοίνωση που εξέδωσε

Στο μικροσκόπιο του ΔΝΤ η ρουμανική οικονομία
«Ξένο σώμα για μας ο Κάτσε»
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΜΠΑΛΑΕΑ αν και ποτέ δεν ήμασταν των ανακοινώσεων δε μπορούμε να μην πάρουμε και εμείς τη δική μας θέση πάνω στα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, στόχος τους σ’ όλο αυτό το πολίτικο παιχνιδάκι είναι η αναζήτηση ψήφων με ύπουλους και υπόγειους τρόπους. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υπαλλήλους των εφοπλιστών ότι την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. την γράφουνε εδώ και πολλά χρόνια οι οπαδοί της ομάδας και δεν δεχόμαστε από κανένα "πολιτικό μόρφωμα" να εμπλέκεται στα ενδοοικογενειακά του Π.Α.Ο.Κ. και να εκφράζει επικίνδυνα κομπλεξικές απόψεις. Επίσης μαθήματα, υποδείξεις και γκεμπελική προπαγάνδα δεν δεχόμαστε από κανένα νούμερο.

Εμείς, απλά, κρυφογελάμε βλέποντας τα παιχνιδάκια που παίζουν και ανεπηρέαστοι απ’ τη μοχθηρότητα τους, συνεχίζουμε να παραμένουμε όρθιοι στις διαδρομές που επιλέξαμε ακόμα πιο δυνατοί και ακόμα πιο αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε κάθε μέλος της οικογενείας μας. Όποιος επιτίθεται σε μέλος της δικής μας οικογένειας θα μας βρει απέναντι του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κλείσιμο
Τέλος καταδικάζουμε την ενέργεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας, Έργκους Κάτσε και δηλώνουμε ότι αποτελεί και για εμάς ξένο σώμα στον Π.Α.Ο.Κ. διότι η πολιτικοποιημένη κίνηση του θα δημιουργήσει προβλήματα που θα ζημιώσουν την ομάδα μας.

Υ.Γ.1: ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης