Ο 27χρονος Κροάτης μέσος θα παίζει την επόμενη σεζόν με τους πρωταθλητές Αυστρίας, που έχουν και οψιόν αγοράς για την απόκτησή του.
Ο Λιούμπισιτς θα αγωνίζεται με τη φανέλα με τον αριθμό 10.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο δανεισμός ολοκληρώθηκε και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ για τις ανοιχτές και επαγγελματικές συζητήσεις.
Ο Ρόμπερτ είναι ένας ευέλικτος παίκτης που προσθέτει επιπλέον ευελιξία στο παιχνίδι μας και φέρνει πολύτιμη εμπειρία στην ομάδα» είπε για τη μεταγραφή ο Αθλητικός Διευθυντής της ΛΑΣΚ, Ντίνο Μπούριτς.
Να σημειωθεί πως μεγάλο ρόλο για την απόφαση του Λιούμπισιτς, έπαιξε πως στη ΛΑΣΚ θα βρει προπονητή τον Ντίτμαρ Κιχμπάουερ. Τον είχε προπονητή και στην Ραπίντ Βιέννης.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς