Το φάουλ που δόθηκε στον Φουρνιέ και έκανε έξαλλο τον Αταμάν και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, βίντεο
Η πρώτη διαιτητής του αγώνα Βασιλική Τσαρούχα έδωσε φάουλ του Ναν πάνω στον Φουρνιέ στο 75-73 και ενώ το χρονόμετρο έδειχνε 00:44 και είχαν μείνει 2 δευτερόλεπτα για το τέλος της επίθεσης
Ο Παναθηναϊκός και ειδικά ο Εργκίν Αταμάν διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα και ειδικά για τη μεγάλη διαφορά στις κερδισμένες βολές των δύο ομάδων, που ήταν 29 για τον Ολυμπιακό και 5 για τον Παναθηναϊκό.
Η φάση όμως που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Αταμάν, ήρθε 44 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 75-73 υπέρ του Ολυμπιακού.
Ο Φουρνιέ κρατούσε τη μπάλα στην κορυφή και προσποιήθηκε στον Ναν, ενώ έμεναν 2 δευτερόλεπτα για το τέλος της επίθεσης, οι διαιτητές έδωσαν φάουλ του Αμερικανού πάνω στον Γάλλο, κάτι το οποίο έκανε τον πάγκο του Παναθηναϊκού να γίνει έξαλλος.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς