Περήφανος για την κλήση του στην εθνική Αλβανίας και ανυπόμονος για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον με τη φανέλα της δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος.
Ο νεαρός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αλβανίας στα playoffs πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 για το παιχνίδι με την Πολωνία.
Λίγες ημέρες μετά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram του και έγραψε: «Πρώτη κλήση για την Αλβανία. Το ταξίδι για το Μουντιάλ τελειώνει εδώ για εμάς, αλλά είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και είμαι πεινασμένος για ό,τι έρχεται».
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.