Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Γερμανία για τη ρεβάνς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν την Τρίτη (24/2, 22:00), έχοντας το πολύ δύσκολο έργο του να ανατρέψουν την ήττα με 0-2 στο Φάληρο.
Στο πλαίσιο αυτό, η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές της σπουδαίας ρεβάνς. Άρχων της συνάντησης θα είναι ο elite Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, ένας ρέφερι που πάντως έχει προκαλέσει κατά καιρούς αντιδράσεις με την απόδοσή του. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Στιούαρτ Μπερτ και Τζέιμς Μέινγουορινγκ, 4ος ο Άντριου Μάντλεϊ και στο VAR ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο με τον Πολωνό Τόμας Κβιατκόφσκι.
Όσον αφορά το «ελληνικό» παρελθόν του, ο 41χρονος έχει σφυρίξει 8 παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και δυο της Εθνικής Ελλάδος, ενώ πρόσφατα ήταν και το «κεντρικό πρόσωπο» στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Ρεάλ Μαδρίτης (3-4) για τη League Phase του θεσμού.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.