Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει Ιανουαρίου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για την μεταγραφή του διεθνούς κεντρικού χαφ, Σωτήρη Κοντούρη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στη φετινή Super League και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων.
Ο παίκτης αναμένεται να περάσει αύριο από ιατρικά και να ενσωματωθεί άμεσα στο Τριφύλλι, το οποίο δαπάνησε ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ ενώ αναμένεται στη συμφωνία των δύο ομάδων να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως ο Αντριάνο Μπρέγκου.
Οι «πράσινοι» βλέπουν στο πρόσωπο του Κοντούρη μία επένδυση για το μέλλον, σε μία θέση όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο υστερεί σε προοπτική και λύσεις.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.