Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος αμυντικός στα 41 του αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει έως το τέλος της σεζόν στην Πόρτο.
Στην ομάδα του Οπόρτο είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2004-05, όχι όμως στην ανδρική αλλά στη Β'. Ο Τιάγκο Σίλβα έμεινε ελεύθερος από την Φλουμινένσε και αποφάσισε να παίξει σε μια ομάδα της Ευρώπης για να κυνηγήσει το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ του 2026.
Ο Βραζιλιάνος έχει 3 συμμετοχές σε Μουντιάλ (2014, 2018, 2022) ενώ το 2010 ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.