Η ΑΕΚ πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα με 1-0, καθώς μετά τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ υπέταξε με το ίδιο σκορ τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, χάρη στο γκολ του Ζίνι, ο οποίος επέστρεψε στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς έπειτα από δυο μήνες.
Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς και στάθηκε στο... ρίσκο των δυο φορ (Ζίνι - Γιόβιτς).
Οι δηλώσεις του Νίκολιτς
«Κάναμε πολύ καλές εβδομάδες προπονήσεων και βγήκε στο γήπεδο. Είχαμε ένταση. Δίκαιη νίκη, Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είναι θέμα που το έχουμε αναφέρει ξανά.
Είχαμε ευκαιρίες, pressing, ταχύτητα ένταση. Μπράβο στους φιλάθλους που μας στήριξαν Κυριακή βράδυ. Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη αναμέτρηση, η οποία είναι για την Ευρώπη παρά τα προβλήματα που έχουμε.
Όσοι με έχετε ακολουθήσει στην καριέρα μου, ξέρετε πως μου αρέσει να παίζω με δύο κλασσικά φορ, αλλά είναι δύσκολο όταν έχεις μόνο δύο. Δεν μπορούσε να έχουμε τόσα ματς με μόνο δυο παίκτες. Είναι ρίσκο μας βγήκε.
Είχαμε εξαιρετικούς συνδυασμούς από όλους. Από τους επιθετικούς μεταξύ τους και από την υπόλοιπη ομάδα. Μας βγήκε αλλά δεν είναι πάντα εύκολο και ρισκάρεις παίζοντας με τους ίδιους σε όλα τα ματς».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.