Η Κόμο του Δουβίκα σόκαρε τη Γιουβέντους επικρατώντας με 2-0
Η εντυπωσιακή Κόμο λύγισε και τη Γιουβέντους στο «Τζουζέπε Σινιγκάλια» πιάνοντας την στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A - Μπήκε ως αλλαγή στο 68' για τους νικητές ο Τάσος Δουβίκας
Ένα γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο κι άλλο λίγο πριν η αναμέτρηση μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήταν αρκετά για να χαρίσουν στην Κόμο τον θρίαμβο επί της Γιουβέντους.
Η εξαιρετική ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας επιβεβαίωσε ότι φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα με τη Γιούβε να μένει για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, αλλά μετά από τρις σερί ισοπαλίες να γνωρίζει την ήττα.
Η Κόμξ προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Κεμπφ μετά από ασίστ του Παζ με τη Γιουβέντους να έχει δοκάρι στο 63' με τον Κουπμάινερς πριν ο Παζ στο 79' διαμορφώσει το τελικό 2-0.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής, καθώς και η βαθμολογία στη Serie A έχουν ως εξής:
Λέτσε-Σασουόλο 0-0
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας