Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη
Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Αρκάδων πληρώνοντας την πολύ κακή εκκίνηση της ομάδας στη Super League 1
Μετά από έξι αγωνιστικές η δεύτερη αλλαγή προπονητή σε πάγκο της Super League 1 είναι γεγονός. Μετά τον Ρουί Βιτόρια που αποχαιρέτησε όταν ο ΠΑΟ έχασε από την Κηφισιά (3η αγωνιστική) ο Σάββας Παντελίδης τον ακολούθησε καθώς ο Αστέρας AKTOR ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους που διήρκησε ακριβώς έναν χρόνο.
Ο 60χρονος κόουτς είχε επιστρέψει στις 5 Οκτωβρίου 2024 αντί του Μίλαν Ράσταβατς και βοήθησε τον Αστέρα να μπει στα play off για τις θέσεις 5-8, αλλά και να φτάσεις ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο σήμερα με την ομάδα να έχει μόλις δύο βαθμούς η ήττα από τον Πανσερραϊκό τον οδήγησε στο ταμείο ανεργίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:
«Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Σάββα Παντελίδη.
Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.