Είδε τους Σικάγο Μπουλς και φωτογραφήθηκε με τον Κούκοτς ο Αργυρός
Ο διάσημος τραγουδιστής παρακολούθησε τον αγώνα των Σικάγο Μπουλς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και φωτογραφήθηκε με τους θρύλους του αθλήματος, Τόνι Κούκοτς και Τζον Πάξτον
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Σικάγο και είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα ενός αγώνα NBA, λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στην πόλη.
Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής παρακολούθησε την αναμέτρηση των Σικάγο Μπουλς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο United Center, το γήπεδο όπου σε λίγες ημέρες θα εμφανιστεί και ο ίδιος μπροστά σε χιλιάδες θεατές.
Η συναυλία του που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (7/3/2026) έχει ήδη εξαντλήσει τα εισιτήριά της.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο, ο Αργυρός είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν από τους θρύλους των Μπουλς, τον Τόνι Κούκοτς.
Ο Κροάτης παλαίμαχος φόργουορντ αποτέλεσε βασικό μέλος της ιστορικής ομάδας του Σικάγο τη δεκαετία του ’90, όταν οι “Ταύροι” κυριαρχούσαν στο NBA δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.