Με Μαραντόνα η προαναγγελία της La Liga για το Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα - Φωτογραφία
«Ένα παιχνίδι για Θεούς» έγραψαν οι Ισπανοί και έβαλαν τον Μαραντόνα να ετοιμάζεται να δει τον αγώνα από την τηλεόραση
Το απόγευμα (17:15) της Κυριακής η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Σάντσεθ Πιθχουάν σε αγώνα της 8ης ημέρας της La Liga.
Με αφορμή αυτό το παιχνίδι η La Liga δημοσίευσε ένα ωραίο εικαστικό με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου έπαιξε στην Μπαρτσελόνα (1982-1984) και στη Σεβίλλη (1992-93) και η Ka Liga έφτιαξε μια καρικατούρα του να κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα και να ετοιμάζεται να παρακολουθήσει την μάχη από την τηλεόραση.
Όλα τα λεφτά είναι η λεζάντα. «Ένα παιχνίδι για Θεούς» γράφει κάτω από τη φωτογραφία.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους